det handler om

at blæse og have

mel i munden.

I fakta kan du købe Meyers økologiske mel og melblandinger. Det er godt mel, lavet af korn fra nogle af Nordens bedste kornavlere... men selvfølgelig til en lille fakta-pris.

se det lækre udvalg

ølandshvedemel 

til et mørkere

brød med gods i.


Meyers økologiske ølandshvedemel er malet én gang på stenkværn og specialsigtet. Den skånsomme behandling bevarer næsten al kimen fra hvedekernerne samt en del af det fine klid.

Denne type mel giver et lidt mørkere brød med gods i, og hvor ølandshvedens fine smag rigtigt kommer til sin ret.

brødblanding til

nemt økologisk

rugbrød.


Denne rugbrødsblanding tager udgangspunkt i Meyers stenformalede fuldkornsrugmel og består desuden af knækkede rugkerner, tørsurdej og salt.

Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand – og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få et rigtigt godt brød.

fuldkornsmel

af økologisk

purpurhvede.

 

Meyers økologiske purpurhvedemel er malet på stenkværn. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele – intet er sigtet fra.

Du kan bage saftige fuldkornsbrød af dette mel. Denne type brød, der også kaldes grahamsbrød, skal bages i form. Purpurhvede er en hvedesort med stor aroma, fremragende bageegenskaber.

brødblanding til

populært ølands-

hvedebrød.


Meyers ølandsbrødsblanding er såre simpel og består af stenformalet fuldkornsølandshvedemel, hvedemel, tørsurdej og salt.

Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand – og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød.

rugmel til et

saftigt, dansk

rugbrød.


Meyers økologiske rugmel er malet på stenkværn. Intet er sigtet fra. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele, kim og klid.

Meyers rugmel er perfekt til et godt rugbrød eller som smags- og strukturgiver til et lysere og lettere brød.

hvedeboller med

masser af smag og

luftig krumme.


Meyers hvedebolleblanding giver et rigtigt luksusbrød, udelukkende på sigtet hvedemel ... altså uden noget fuldkornsmel.

Det giver et brød med en meget luftig krumme, og selvom der sidder meget smag i fuldkornsmelet, får du alligevel her en god, karakteristisk smag fra surdejen i blandingen.