Job i fakta

Ledige stillinger finder du på Coop.dk.
Se jobbeskrivelserne for stillinger i fakta nedenfor og følg linket for at finde jobs nær dig.

Søg job i fakta

 

Break

 

Butikschef

Du er en målrettet og handlekraftig person, som har erfaring med dagligvarehandel og ledelse. Du er god til at motivere dine medarbejdere. Du ved, at en god leder er afgørende for medarbejdernes trivsel – og det gode salg. Du skal være klar til udfordringer og ansvar. Du får nemlig det fulde ansvar for butikkens salg, medarbejdere og administration. Du skal kunne bevare overblikket i stressede situationer, så det ikke går ud over kunder og kolleger, til gengæld får du en stilling med masser af faglig stolthed og potentiale.

Søg job i fakta

 

Break

 

Aspirant

Har du butikskendskab, og går du rundt med en butikschef i maven? Så skal du måske med på en af faktas aspirantuddannelser. Der starter fire hold hvert år: 1. februar, 1. maj, 1. august og 1. november. Uddannelsen varer 3 måneder og kombinerer teori og praksis. Du følger en dygtig butikschef, som sikrer, at du kommer omkring alle de funktioner og opgaver, vores butikschefer har ansvaret for. Vores mål er, at du efter endt uddannelse bliver chef i egen butik.

Søg job i fakta

 

Break

 

Souschef

Du har lysten og evnerne til at blive en god leder. Du er ambitiøs, ansvarsbevidst og ærlig. Og du er overbevist om, at humor, hjælpsomhed og samarbejde er den direkte vej til at fremme alles præstationer. Du har erfaring fra dagligvarehandel og mod på nye udfordringer. Du vil gerne være med der, hvor udviklingen sker – og hvor din indsats har en betydning. Du får en stilling med masser af faglig stolthed og potentiale. Får du lyst til at videreuddanne dig i fakta, er det også en mulighed.

Søg job i fakta

 

Break

 

Butiksmedarbejder

Du skal være over 18 år – og du skal kunne klare at ha’ travlt uden at blive vrissen. Du skal tale med kunder, betjene kassen og sørge for, at hylderne er fyldt op. Har du ambitioner om at blive leder, laver vi et helt specielt uddannelsesforløb til dig. Har du ingen ambitioner i den retning, er det også i orden.

Søg job i fakta

 

Break

 

Servicemedarbejder

For at bære titlen servicemedarbejder skal du være mellem 16 og 18 år. Du hjælper med at holde orden i butikken og på lageret, modtager og sorterer flasker, fylder op med varer og gi’r en hånd med rengøringen. Desuden kommer du til at tale med kunder og betjene kassen. Du arbejder oftest kun efter skoletid, i ferier og weekenden.

Søg job i fakta

JA

NEJ

Login eller signup

Når du er logget ind, kan vi kende dig lige meget hvorfra du bruger Mit fakta.

Så kan du f.eks. lave dine indkøbssedler på fakta.dk på computeren, og så automatisk have dem med på mobilen, når du går i fakta og køber ind.

Og husk! Det er altid GRATIS at bruge Mit fakta.