Job i fakta

Ledige stillinger finder du på Coop.dk.
Se jobbeskrivelserne for stillinger i fakta nedenfor og følg linket for at finde jobs nær dig.

Søg job i fakta

 

Break

 

Butikschef

Du er en målrettet og handlekraftig person, som har erfaring med dagligvarehandel og/eller ledelse. Du er god til at motivere dig selv og personerne omkring dig. Du ved, at en god leder er afgørende for medarbejdernes trivsel – og det gode salg. Du synes det er spændende og udfordrende at lede mennesker gennem handling, tale og gode beslutninger.

Du vil blive grundigt oplært af en af faktas bedste butikschefer inden du får din egen butik, og du vil i oplæringsperioden også deltage på faktas kursusmoduler for kommende butikschefer. Oplæringen tager 4-10 uger alt efter din baggrund og erfaring. I denne periode lærer du alt om de opgaver, processer og relationer du har ansvaret for som butikschef, så du har optimale muligheder for at blive en succes fra dag ét.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg job i fakta

 

Break

 

 

Souschef

Du har lysten og evnerne til at blive en god leder. Du er ambitiøs, ansvarsbevidst og ærlig. Og du er overbevist om, at humor, hjælpsomhed og samarbejde er den direkte vej til at fremme alles præstationer. Du har erfaring fra dagligvarehandel og mod på nye udfordringer. Du vil gerne være med der, hvor udviklingen sker – og hvor din indsats har en betydning. Du får en stilling med masser af faglig stolthed og potentiale. Får du lyst til at videreuddanne dig i fakta, er det også en mulighed.

Søg job i fakta

 

Break

 

Butiksmedarbejder

Du skal være over 18 år – og du skal kunne klare at ha’ travlt uden at blive vrissen. Du skal tale med kunder, betjene kassen og sørge for, at hylderne er fyldt op. Har du ambitioner om at blive leder, laver vi et helt specielt uddannelsesforløb til dig. Har du ingen ambitioner i den retning, er det også i orden.

Søg job i fakta

 

Break

 

Servicemedarbejder

For at bære titlen servicemedarbejder skal du være mellem 16 og 18 år. Du hjælper med at holde orden i butikken og på lageret, modtager og sorterer flasker, fylder op med varer og gi’r en hånd med rengøringen. Desuden kommer du til at tale med kunder og betjene kassen. Du arbejder oftest kun efter skoletid, i ferier og weekenden.

Søg job i fakta

JA

NEJ

Login eller signup

Når du er logget ind, kan vi kende dig lige meget hvorfra du bruger Mit fakta.

Så kan du f.eks. lave dine indkøbssedler på fakta.dk på computeren, og så automatisk have dem med på mobilen, når du går i fakta og køber ind.

Og husk! Det er altid GRATIS at bruge Mit fakta.